Pagina's

zondag 23 februari 2014

Update Schade en service velomobiel

Update Schade en service velomobiel

Ik moet eerst velomobiel een pluim geven al meerdere items besteld en elke keer na een dag was het al binnen.
Toen in mijn fiets had gekocht bij velomobiel had ik er geen trekker bij gehad om het achterwiel eruit te kunnen halen, dus ik gevraagd bij velomobiel hoe duur zoiets kost, kreeg ik hem gratis opgestuurd, dat is service.

In mijn vorige blog had ik geschreven dat ik het voorwiel en frame weer ging terug plaatsen dat heb ik niet gedaan.
In overleg met velomobiel hoe hun hem voorbewerken voordat deze naar de spuiter gaat. Alles gaat eraf, dus dat heb ik ook gedaan, achterwiel, voorwiel, stoel en stickers alles wat los kan heb ik eraf gehaald behalve de bedrading.

De quest is nu verplaatst naar de schuur i.v.m. het opschuren en plamuren dat is niet zo'n goed idee om dat in de huiskamer te doen. Alles is bijna geschuurd alleen de onderkant nog.
Ben nog opzoek naar een dremel om alle kraakjes open te frezen zodat er plamuur ik kan.Ik had ook nog een deelbare racekap overgenomen met schade die ben ik ook gelijk aan het opknappen dat is moeilijker dan de quest omdat er veel losse delen opzitten en de deelnaad moet ook weer netjes worden.

Binnenkant verstevigd met een carbon mat.

Hpl strook erop gelijmd met bizon tix nu de andere kant nog ben benieuwd of dat gaat lukken, het lastige is dat je niet alles in een keer kan doen, dan begrijp je wel dat ze zo duur kosten!
We zullen zien of het gaat lukken.

Groet, John

3 opmerkingen:

 1. Hoi John, het ziet er fantastisch uit en is waarschijnlijk ongelofelijk leerzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wilco, inderdaad het wel leerzaam had wel eens eerder met epoxy gewerkt maar ja alles rond is toch weer even anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi John,

  Ziet er inderdaad al heel netjes uit, dit gaat goed vooruit zo, en zal zeker goed gaan komen!
  Het is jammer van het ongeluk, maar leerzaam is het inderdaad, dit is toch wel de beste manier om je fiets door en door te leren kennen.

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen