Pagina's

donderdag 13 februari 2014

Update Schade

Update Schade

Ik had in gedachten buiten wat werk te verrichten maar het was er echt geen weer voor dus dan maar aan de quest beginnen.

Wat heb ik gedaan, ik heb het frame losgehaald nog niet vervangen voor een nieuwe.
De buitenkant alle stukken zo goed mogelijk met ducktape aan elkaar geplakt, daarna de binnenkant geschuurd en heb ik matten geplakt aan de binnenkant zodat er weer sterkte in het geheel komt.
De dag daarna de ducktape verwijderd losse delen weggestoken en deels geschuurd, afgelopen woensdag nog een aantal matten geplakt aan de binnenkant en randen met epoxy gevuld.

Epoxy met vulmiddel om de randen te vullen


A.s. zaterdag frame en wiel er weer in plaatsen daarna beginnen met schuren en plamuren dan krijgt het weer een ander gezicht.
Afgelopen week ook nog een spuiter gevonden die hem professioneel in een spuitcabine wil spuiten voor mij, ik ben er nog niet uit of het weer geel gaat worden of toch een andere kleur.

Afgelopen week ook nog een deelbare racekap overgenomen met beschadigingen dus die ook nog even opknappen kan ik die ook gelijk mee laten spuiten.

Tot zo ver maar weer.
Groet,
John

3 opmerkingen:

 1. echt heel erg goed gedaan....klazze hoor echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi John,

  Dat ziet er weer al heel wat beter uit! Netjes tot zover, gewoon geduldig verdergaan, dan komt het helemaal goed!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een kleine tip John,

  Mocht je uiteindelijk de neus weer gaan schuren, zorg dan dat je niet tot op de vezel van het glasvezel schuurt, dat bemoeilijkt het spuiten doordat de vezels bij het nat worden weer overeind gaan staan. De kunst is dus om goed te plamuren en net ver genoeg te schuren.

  Nogmaals succes!

  BeantwoordenVerwijderen